onsdag 5 december 2012

Nubar, Fire sparkle

Idag har jag till och med målat naglarna i skolan. I vanliga fall gör jag det hemma och tar med flaskan bara för att fotografera av den. Idag blev det dock fullmanikyr samtidigt som jag försökte bestämma mig för vilken text jag vill jobba med. Hade bestämt mig och allt när jag bara hux flux ändrade mig och nu är jag nöjd med mitt val. Tror jag.
I vilket fall - det är ganska kladdigt på bilderna. Ville bara ni skulle vara beredda på det.


Det här är andra gången jag bär underbara glitterlacket Fire sparkle. Hade det förra veckan också, men då hann jag aldrig ta några bilder på det. Det är en jelly med massor massor massor av smått rött glitter och vi har sett det förut i China glaze Ring in the red samt Butter Londons Chancer. Det gör ingenting. Det här har nämligen någon sort extra glöd i sig som gör att den där anspelningen på eld i namnet inte känns ett dugg missvisande. Jag gissar på att det är olika röda nyanser på glittret som gör det, för jag kan inte se att det skulle vara något guldigt eller så. Skit samma - det är bara galet snyggt helt enkelt.


En viss orange ton tycker jag att jag kan se. Det är två lager av lacket här beroende på att jag blev ett klantarsel på andra lagret och fullkomligt spillde lack över naglarna. Därav kladdet. Förra gången jag målade med det använde jag tre tunnare lager och hade inga problem alls med att det flöt ut och dummade sig. Det här är alltså helt enkelt handhavandefel. Den mänskliga faktorn ur funktion eller något. Det torkar dock snabbt, särskilt med lite Poshé över sig. Fast det krävs mer än lite topplack för det är överraskande nog en topplacksätare av rang. Har två lager hittills, och börjar känna lite skrovlighet igen så det blir nog ett tredje lager lite senare.


Missade att ta med mig något att matcha med idag, så föreställ er min glädje när jag hittade en påse med rött julgransglitter  i vårt kapprum. Lånade det lite grann. Tack till vem det än var som rådde om det.

Betyg 5/5

14 kommentarer:

 1. Jag älskar det här lacket! Det är så, så fint.

  SvaraRadera
 2. Ah!! Inser att jag måste testa mitt JÄTTESNART!

  SvaraRadera
 3. Sååå vacker röd färg! Älskar glittret i! Vackert!

  SvaraRadera
 4. Älskar, älskar, älskar Fire Sparkle! Det är min favorit bland röda glitterlack. :-D

  SvaraRadera
 5. underbart att hitta ett så bra matchningsföremål bara så där:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland har man verkligen tur som en tok. :)

   Radera
 6. Det är verkligen ett härligt lack!

  SvaraRadera
 7. Svar
  1. Visst är det vackert! Och glöden värmer nästan. Extra bra idag. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!