fredag 14 december 2012

HoloFredag: piCture pOlish, Monroe

Jag underkänner mig själv den här veckan. Nog för att Monroe innehåller prismatiskt glitter, men det syns knappast, och det vill definitivt inte fastna på bild. Så det är inget holo alls utan prismatiskt och då mest när ljuset faller rätt.


För det här är ett jellylack och i jellylack har glitter en tendens att färgas av den bas det simmar i. I det här fallet alltså vinrött/rödlila. Glittret är alltså prismatiskt men ser mest ut att vara magentarosa eller silver. Om inte ljuset faller på på rätt sått för då sprakar det till! Mest i den röda/rosa/lila delen av regnbågen men det är ju fint det med.


Aningen rinnig formula men absolut inte svårlackat. Bra täckning också - två lager har jag är och jag tycker det räcker bra med ett lager topplack för att få det slätt. Här kan man ana lite blå skiftningar i glittret på tumnageln. Wow!


Snygg matchning va. Det är mina vinröda leggins som jag äntligen har fått bort tuggummit från. Google var min bästa vän där.

Betyg 3/5

8 kommentarer:

 1. Jag blir alltid sugen på Monroe när någon visar upp det!

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken godbit! Den åker upp på önskelistan!

  SvaraRadera
 3. Jag var så besviken på Monroe för jag hade trott att det var rödare. Det är fint men inte så fint som jag ville att det skulle vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är lite för lila för att jag ska vara jättenöjd men det är fint i varje fall.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!