Sidor

fredag 28 december 2012

HoloFredag: Glitter gal, Crushed ego

Men ja! Sol! På årets sista holofredag. Plötsligt händer det, och allt sånt där. 
Dagens lack valdes av Lilla E, som tyckte lila skulle passa en dag som idag, och mamman gör som hon blir tillsagd.


Glitter gal (fast på min flaska står det bara G gal) i nyansen Crushed ego, är ett mörkt lila lack, sådär så att det svärtar sig lite i nagelkanterna. I skugga är det mest ett snyggt lila som skimrar i både rött och blått, men om vi lägger lite sol/lampa på det så bildas de mest fantastiska splittrade regnbågar. Det är sagolikt vackert. Klicka upp bilderna för extra bling.


Glitter gal-lacken lider inte heller av holosjuka. Det är bara att måla. Två lager har jag här, det torkar snabbt också. Lite matt i finishen men det avhjälps med ett lager Poshé. Men jag är inte 100% nöjd ändå. För på min ena tumme har jag en klump av vad som verkar vara olöst pigment och det känns ju sådär roligt. Dessutom - är det en fyrkantig pensel i den här? Vem sjutton kom på den idén? Ungefär hur irriterande som helst, och lika besvärligt att lacka med. Mrs Data tycker inte om.


Och hur matchar man det här då? Jo med den här lilla prytteln som Lilla E hängt upp i granen. Glittrigt lila fluffiga bollar. Föreställer något okänt.

Betyg 4,5/5