Sidor

fredag 21 december 2012

HoloFredag: China glaze, Glistening snow

Har världen gått under än? Nej, jag trodde väl knappast det. Det hade väl ändå varit fräckt om den hade gjort det när det är holofredag och allt. 
Rekommenderar en uppklickning av bilderna. Ljust var det, men inte soligt.


Denna holofredag firar jag med glitterlacket Glistening snow. Ett lack som helt enkelt består av minimalt hologlitter i en klar bas. Ett lack som jag absolut inte hade behövt eftersom jag redan har Disco darling från Nox Twilight, men ändå är det så underbart att jag inte grämer mig värst över att ha båda i min ägo. Gnistrar som rackarns bananer när jag får sol/lampljus på det. Annars ser det lite sådär silvergrått ut, men man kan hela tiden ana att det händer något spännande där i glittret.


Två lager av Glistening snow och ovanpå det en miljard lager topplack. Eller tre. Jag slutade där, men det hade gärna velat ha ett lager till. Det struntade jag i, jag åkte hem till mamma och pappa och fikade och badade i stället. Jag har ju inget eget badkar, buhu buhu.


Jamen det är väl klart att jag matchar med glittrande snö nu när lacket heter Glistening snow. Frös som f*n om handen men det var det värt.

Betyg 4/5. Tycker ändå mest om Disco darling, men det beror nog på att jag är en Twilight-nörd...