Sidor

fredag 7 december 2012

HoloFredag: China glaze, Angel wings

Ett försök till holofredag i varje fall. Det har varit jämnvit himmel hela dagen idag så det syns inte att det är hologlitter i det här lacket. Jag ser det så klart mest hela tiden men det var stört omöjligt att fånga upp med kameran. Det syns nästan på mittenbilden... Hann fotografera det i dagsljus i varje fall, i ett fönster i skolan.


Angel wings kommer från China glaze julkollektion och är ett guldfärgat glitterlack med dragning åt oliv som även innehåller hologlitter. Jag tycker färgen är jättefin även om den ger mig en lätt anstrykning av hummerhand.


Mycket små glitter som ligger tätt packade och täcker fina fisken-bra med två lager på skamligt korta naglar. Sprider ut sig fint över nageln och äter topplack som en utsvulten säl. Vi snackar enorma mängder här. Hittills tre lager Poshé och jag börjar känna lite apelsinskalstendenser. Kommer dock inte bemöda mig om att slänga på ett fjärde lager. Torkar snabbt som attan men blir tyvärr ganska matt utan något topplack. Visst syns glittret ändå, men det blir ju finare med den där glaslika blanka ytan jag eftersträvar.


Ännu mera glitter för det låg guldglitter i den där påsen på skolan. Visserligen gult guld men vaffan.
Trevlig helg på er!

Betyg 3/5