Sidor

lördag 22 december 2012

China glaze, Running in circles

Det snöar idag med. Molniga bilder således. Tur för mig att bilderna blev fina som snus ändå. Vissa lack lyser liksom på egen hand.


Running in circles kommer från Cirque de Soleil-kollektionen. Ni kanske tycker jag tjatar med alla dessa China glaze men har man ett favoritmärke så har man och den här kollektionen är bara så-å-å-å fin! Jag tror jag "behöver" de lack jag inte redan har också...
Anyhow - RIC är klargrönt (metallic? foil? Jag är typ sämst på vissa finishar) med en aning guldskimmer i som ger det en underbar inre glöd. Jag trodde det skulle vara glitter men det är det alltså inte. Det är bara galet snyggt.


Lite skirt men inte värre än att det blev såhär tjusigt med tre lager. Inga som helst appliceringsproblem utan lacket är fenomenalt lätthanterligt och flyter ut fint och jämnt på nageln. Jag har inget alls att klaga på här. Torkar superfort om man penslar på lite Poshé också.


Säsongsbetonad matchning också. I år köpte vi nya glaskulor till granen i form av äpplen. Tur för mig att de där bladen var en klockren matchning.

Betyg 5/5. Det finns risk för att min Topp 20 kommer vara smockfull med den här kollektionen. Den listan kommer i mellandagarna eller någon av årets första dagar. Filar på den mest hela tiden.