Sidor

tisdag 11 december 2012

China glaze, It's a trap-eze!

Namnet It's a trap-eze! sorterar vi in under fliken "Dåliga ordvitsar". Ibland blir jag bara lite trött, detta var en sådan gång. 


Annars kan det här vara det ultimata cirkuslacket. En ljust grå bas med glitter i alla regnbågens färger och i massor av storlekar. Jag vill kalla det konfetti hellre än glitter. Jag vill säga att det set ut som om någon sprängt en enhörning och tappat upp den på flaska. Och jag vill absolut säga att jag älskar det här! Det är så tokigt och roligt och underbart att jag blir helt fnattig.


Tre lager slutade min lackning på. Det var inte helt lätt att få glittret att sprida sig på alla naglarna, till min förvåning kan tilläggas. Jag nöjde mig också med ett lager överlack den här gången. Glittren är ganska platta men självklart är det inte helt slätt med bara ett lager och inte heller helt blankt. Jag tycker dock inte att det gör något utan gillar det ändå.
Vill man ha bara ett lack ur Cirque de Soleil Worlds away-kollektionen så skulle jag satsa på det här.


Vilken tur att jag matchade i skolan idag (också) för där finns det jongleringsbollar. Passar väl bra att matcha  en cirkusmanikyr med tycker jag. Vi har faktiskt haft jonglering på schemat, som en koncentrationsövning. Man fick faktiskt träningsvärk på oväntade ställen av den aktiviteten, som i låren och rumpan.
Om jag kan jonglera? Eh... nej.

Betyg 5/5