Sidor

onsdag 19 december 2012

China glaze, Glitter all the way

Lite glitter kanske kanske skulle passa? Tur för mig att jag inte ska på festligheter med det här, för jag använde mig av metoden med Seche vite som baslack under glitter och det fungerar nästan lite för bra. Sitter med naket pekfinger just nu och jag har ingen aning om när jag blev av med lacket där. 


Glitter all the way är precis vad det låter som. Glitter, glitter, glitter och så lite glitter. Små runda glitter i guld, grönt, lila, rött och kanske någon annan färg som jag inte ser just nu. Lite smågalet kanske, precis som jag vill ha det.


Det är tätt packat och egentligen är det inte svårt att få det jämnt eller täckande, men jag upplever ofta att glitterlack blir lite glesa just på nageltippen. Här har jag tre lager av GATW och tre lager Poshé ovanpå och det är ändå inte helt slätt. Vill man ha den där glaslika ytan är det bara att ösa på med topplack med andra ord. Lacket torkar fort, råkar jag veta eftersom jag pratade i telefon med min mamma efter första lagret och efter de tre minuter vi pratade var det helt torrt.


Matchar med den nyklädda granen. Fick Lilla E bestämma hade vi klätt den redan första advent men vi härdade ut till igår när hon äntligen fick klä den. Katterna gillar den i år också.

Betyg 4/5