onsdag 19 december 2012

China glaze, Glitter all the way

Lite glitter kanske kanske skulle passa? Tur för mig att jag inte ska på festligheter med det här, för jag använde mig av metoden med Seche vite som baslack under glitter och det fungerar nästan lite för bra. Sitter med naket pekfinger just nu och jag har ingen aning om när jag blev av med lacket där. 


Glitter all the way är precis vad det låter som. Glitter, glitter, glitter och så lite glitter. Små runda glitter i guld, grönt, lila, rött och kanske någon annan färg som jag inte ser just nu. Lite smågalet kanske, precis som jag vill ha det.


Det är tätt packat och egentligen är det inte svårt att få det jämnt eller täckande, men jag upplever ofta att glitterlack blir lite glesa just på nageltippen. Här har jag tre lager av GATW och tre lager Poshé ovanpå och det är ändå inte helt slätt. Vill man ha den där glaslika ytan är det bara att ösa på med topplack med andra ord. Lacket torkar fort, råkar jag veta eftersom jag pratade i telefon med min mamma efter första lagret och efter de tre minuter vi pratade var det helt torrt.


Matchar med den nyklädda granen. Fick Lilla E bestämma hade vi klätt den redan första advent men vi härdade ut till igår när hon äntligen fick klä den. Katterna gillar den i år också.

Betyg 4/5

12 kommentarer:

 1. Jag vill också ha gran...

  Lacket är verkligen härligt roligt och tokigt! Jag gillar det!

  SvaraRadera
 2. Ha ha visst är det en underliga känsla när man helt plötsligt ser en naken nagel bland alla de lackade och man har inte den blekaste om var/när/hur man blev av med lacket?:)
  Jag har hittar en hel "nagel" sittandes i bilnycklarna på väg hem från jobbet en gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Plockade av resterande 9 en stund senare. Alla gick att få av i ett enda sjok. Kan vara så att jag fortfarande hade lite body butter kvar på naglarna också. :)

   Radera
 3. Jag vet inte om jag tröttnade mitt i Prismatics kollektionen nånstans. Det SER kul ut men jag får inget köpug. Men helt klart Circus-känsla av färgerna. Som ett boll/ballonghav.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med glitter går i perioder för mig också. Just nu gillar jag dem och ju mer hysteriska de är desto bättre. :)

   Radera
 4. Fint och juligt! Jag har aldrig provat Seche som underlack just eftersom jag är lite rädd för att det ska hoppa av vid fel tillfällen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var första gången det hoppade av bara sådär för mig. Tror som sagt det kan bero på att jag straxt innan lackning smörjt in mig med en body butter. Måste haft kvar på naglarna.

   Radera
 5. Jag gillar också det här, men kommer troligen inte att använda det själv igen. Tror att det blir snyggare över ett svart lack.

  Jag blir så sugen på att pynta granen när jag ser din bild, men jag ska hålla på vår familjetradition och vänta tills den 23:e!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I vanliga fall pyntar vi fjärde advent, men eftersom den ligger så nära julafton i år lovade vi Lilla E att pynta den något tidigare. Vad gör man inte för de små baaaarnen. ;)

   Radera
 6. Helt underbart ut! Tänkte lägga en TD-beställning ikväll eller imorgon, hoppas de hunnit få in detta igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väl värt att ha i glittersamlingen. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!