Sidor

måndag 31 december 2012

Nyårsmanikyren 2012

Kommer ni ihåg att jag var lite ledsen på att Orlys Angel eyes krävde en miljard lager för att bli opakt? Kommer ni också ihåg att jag spekulerade i hur snyggt det troligtvis skulle vara som layering?
En sådan teori kan man ju inte låta vara oprövad hur länge som helst, så till årets sista dag - som dessutom är årets sista blå måndag - bestämde jag mig för att testa. Och O M G ! ! !

Råkade visst ha blixt på den här bilden...
Jag började med att lägga på 2 lager av Nox Twilight Talon, ett mörkt blått lack med lite tealskiftningar i. Och så endast ett lager av Angel eyes. Jag har lite svårt att sluta titta på naglarna, det har jag...


Den här kombon får mig att bli sugen på att testa Angel eyes över ännu fler färger. Svart! Grönt! Ljusblått! Silver! The endless possibilities...


Matchar med det jag tänker skåla in det nya året med. Prosecco är en favorit här hemma och jag kan komma på tusentals med ursäkter till att dricka det ungefär vilken veckodag som helst. Så har jag en svaghet för bubbliga viner också. Just den här proseccon, Collis Sesto Senso, är en ganska nyfunnen favorit i hushållet.

Och med detta årets sista inlägg vill jag passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år.
Jag hoppas på massor av fina nagellackskollektioner och ett jobb så jag tjänar pengar och kan köpa alla dessa fina lack jag hoppas på.

Årets sista Blå Måndag fick jag sällskap av:
Lindas nailorama med en väldigt snygg marbling.
Nyårsblått hos Sminkan med Deborah Lippman.
Depend och lite Ciaté blingade till nyårsafton hos Vacker & Underbar.
Skimmerskuggan firar nyår med IsaDora på naglarna.
Colourize me bjussar på ljusblå jellymacka med Rescue Beauty Lounge i botten.
Perny är med! Efter månader med nakna naglar - och det är blått!

Har jag missat någon? Kommentera så länkar jag.