Sidor

måndag 3 december 2012

IsaDora, Polar nights

Ett av vinterns snackis-lack har helt klart det här vackra blå blivit. Och jag förstår verkligen varför eftersom Polar nights är vansinnigt tjusigt.


Mörkt, mörkt blå jelly med silverglitter i olika storlekar, små runda och större hexagoner. Och det extra tjusiga här är att det mesta av det där silverglittret blir vackert blåfärgat av det blå jellyt och då blir det så rackarns tjusigt att jag nästan trillar av stolen en liten stund. Ser det ut som en stjärnhimmel? Jajamensan!


Jag målade på det här i tre lager i lördags för att bli lite piffig när jag skulle fira fin flicka som fyller år. Inte ens topplack ovanpå! Så klart att det var lite knottrigt, men det torkade fort i varje fall. Dessutom har jag tydligen lärt mig hantera den där jättepensel för det gick bra att måla på bloggnäven i varje fall. Högra handen var kanske inte riktigt lika vacker...
Just nu har jag dessutom väldigt korta naglar. Scenbygge, ljussättning och allmänt adventspysslande sliter tydligen mer än vad man tror. I dag spelar vi upp - det blev framflyttat från i fredags. Sen ska jag jädrar i min lilla låda måla naglarna igen! Och hinna fotografera också hoppas jag.


Börjar få problem att hitta blå/bra saker att matcha med, men här hittade jag i varje fall en blå glitterpenna som fick duga. Den är glittrig i varje fall...

Betyg 5/5.

Är du med? Kommentera!

Claws in colour lackar om för Blå Måndag med ett tjusigt ett från H&M.
Lacky corner visar upp det där China glaze-lacket jag var för korkad för att köpa...
Sleepy Elin visar ett riktigt mörkt blått lack från Essie.
Teal från Wet n wild som drar åt blått får självklart vara med Fru Vesa.
Nail laqure love har ett China glaze som jag hoppas hamnar i brevlåda den här vecka.
Lindas nailorama har frankat dagens bidrag själv. Minsann!
Cactus är inte helt nöjd med sitt Sun coat, men färgen är fin.
Skimmerskuggan har slitit sig från gullungen och lackat på ett Depend.