Sidor

måndag 24 december 2012

China glaze, Water you waiting for

Julafton idag! Jag räknar inte direkt med många deltagare i dagens Blå Måndag, eller ens många besökare. Det är väl julskinka, Kalle Anka och julklappar all over the place i stället. Men jag tuffar på även om det är på egen hand. Skulle mot förmodan någon ha ett bidrag till Blå Måndag så kommentera så lägger jag upp en länklista i mellandagarna.


Nej, Water you waiting for är inte min julaftonsmanikyr. Den visar jag en annan dag. Det här hade jag på mig i fredags och tyvärr hann jag inte fotografera innan solen gick ner. Alla bilder är således tagna under lampa. Det är bra mycket vackrare på riktigt. Så där så att det är svårt att sluta titta på. WYWF är ett glitterlack med små glitter i två nyanser av blått (eller är en lite lila?) och en aning grönt.


Det är galet tätt packat och jag behövde bara två lager för den utomordentliga täckning ni ser här. Appliceringen var inte helt smärtfri dock. Lacket känns väldigt tungt på penseln och det vill inte direkt flyta ut. Det känns liksom torrt på något sätt vilket bidrar till att det torkar ungefär på nolltid. Om det äter överlack? You bet! Tre generösa lager lade jag på och det hade inte skadat med ett till.


Men vad trodde ni? Water you waiting for matchas självklart med vatten. Det überfula kökskaklet är också blått.

Betyg 5/5

Vi blev några stycken tappra julsmurfer i varje fall.
Lindas Nilorama visar mer China glaze, en av mina nya favoriter.
Ännu mera China glaze från Sleepy Elin.
Colourize me gör Blå Måndags-debut med ett Rimmel-lack som jag vill ha mest för namnets skull.
Maggie's mani mansion bjuder på Deborah Lippman idag.
Vacker & underbar bidrar med Zoya idag.