Sidor

måndag 17 december 2012

China glaze, Hanging in the balance

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Jag sov som en liten björn och ville inte alls gå upp, men här är jag alltså. Tekopp och dagens naglar. De är fotograferade igår men lacket sitter kvar. Dessutom är det på för andra gången den här veckan eftersom jag frikkin älskar det.


Jag är kass som sjutton och arton på nyanser och vad de kan tänkas heta, men Hanging in the balance är i varje fall i nyansen riktigt galet snyggt. Ett krämlack. Kanske en aning mörkare och knalligare i verkligheten än vad min kamera ville fånga upp. Ka-blam!


Sorry för trista nagelband, jag skyller helhjärtat på det kalla vädret vi har haft som fullständigt sugit musten ur min hud. Kisa lite så kanske det känns bättre.
HITB täcker bra med två lager på mina nagelstumpar. Egentligen är det inte svårlackat alls utan ett väldigt snällt lack, men jag kan tydligen aldrig sitta normalt och lacka mina naglar och då blir det lite kletigt. Det var snyggare tidigare i veckan. Jag fotograferade det då också men missade en viktig detalj då. Matchningen.


Hemma hos mig på min vägg hänger den här bonaden. Eller snarare så är det här en detalj ur den bonaden. Ibland får jag ryck och broderar korsstygn så det sprutar om det och då kläcker jag ur mig sådana här grejer. Sammanlagt är det 14 tomtar på den här och ni ser två. Det här är det ena hörnet, det med mest blått i.

Angående min nya frisyr så kommer det ett inlägg om det på bloggen bredvid om ett tag. Ska bara bli fotograferad först. Och komma över ångesten i att jag kapade av nästan två decimeter hår igår. Trodde inte jag skulle bli så blödig av att klippa mig, men det blev jag. Fast det är fint nu med, bara ovant.

Betyg 5/5. Älskar det som sagt.

Nu vill jag veta hur många fler smurfer vi har därute. Länklistan uppdateras löpande.
Lindas nailorama har Depend idag,
liksom Claws in colour.
Sleepy Elin visar vinterhimmelsblått från IsaDora.
Tjusigt blått från Barielle hos Vacker & underbar.
Cactus är med rejält idag med både ett Ciaté och ett Trind.
Sminkan har IsaDoras vackraste vinterlack idag.
Våga vara vacker kör med en mix av L'Oréal och Gina Tricot.
Nail laqure love visar ett väldigt tjusigt glitterlack från Orly.
Nailsforall har en lite fiskig nailart i blått idag.
Fialand tar en primiärtur på Blå Måndag med ett OPI jag vill ha.
Kors i taket! LeLack är med idag! Med ett Gina Tricot.
Fru Vesa med en mörkblå skönhet från IsaDora avslutar denna veckas Blå Måndag.