torsdag 1 november 2012

Misa, Beoynd infinity

Med tanke på vädret kändes det passande med ett grått lack idag. Murriga november. Inte min favoritmånad...


Beyond infinity från Misa har jag fått av hon den där jättegulliga bloggerskan Cactus. Ibland har man tur. Det är kort och gott ett grått lack med skimmer som jag upplever drar lite år blått och grönt beroende på vilket ljus jag har på det. Eller inte har. Här har lamporna varit tända sedan lunch. Tjo fadderullan...


Två lager täcker fint. Jag tänker dock inte orda så mycket om lackförmåga på det här, för jag hade nämligen lite problem med penseln. Som satt löst. Och lossnade vid ett tillfälle. Himla glad att den gjorde det precis när jag skulle hämta mer lack så den drattade ner i flaskan snarare än på mitt soffbord.


Kan inte hjälpas att jag tänker på Buzz Lightyear med tanke på vad det här lacket heter. Fast han säger i och för sig "To infinity and beyond" om vi ska vara riktigt petiga. Matchar alltså med Toy Story idag.

Betyg 3/5

6 kommentarer:

 1. Nämen! Hade jag vetat att penseln inte satt fast hade jag ju inte skickat dig en sån flaska, det var illa :/ Och skumt, att den lossnat av att stå i Alex bara, har ju inte använt det sen det var nytt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet jag att du inte skulle, ingen skugga faller på dig. Vi skyller på postens hantering tycker jag. ;)

   Radera
 2. Svar
  1. Passar fint till regnet och höstmörkret...

   Radera
 3. Ett mellanlack. Fint, men inte så mycket mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis. Ungefär som november. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!