Sidor

söndag 4 november 2012

IsaDora, Orient express

Jagar dagsljuset för att få till ett inlägg till den här veckan. Helt plötsligt hade hela dagen gått - bara så där. Typiskt söndagar.


Kör på rött idag bara för att jag kan. Jag älskar ju rött alldeles fantastiskt mycket, och Orient express är inget undantag. Det är bara det att jag har det sedan förut. I form av A Englands Perceval. Samma högblanka metalliska skimmerröda, som sådan där metallfolie man pysslade med i skolan.


Måste jag välja tar jag Perceval. För då slipper jag den där hiskeliga penseln jag aldrig verkar kunna ondgöra mig tillräckligt mycket över. Den är hemsk helt enkelt. Bidrar till att det alltid kommer lack på fingrarna och under naglarna. Jag avskyr att få lack under naglarna.
Annars målade jag på två lager och det torkar hyfsat snabbt.


Älskade maken tycker väldigt mycket om Tintin och idag valde jag att matcha med omslaget till ett av albumen. För att jag tycker det är fint, så pass fint att vi har denna bild som tavla i vardagsrummet. Dessutom är det så piffigt att det här är omslaget till "Blå lotus" och det passar ju himla bra då att påminna om att det imorgon är blå måndag.

Betyg 4/5