Sidor

fredag 9 november 2012

HoloFredag: Orly, Monster mash

Liten solstrimma på en novemberholofredag. Gillas. Minusgraderna och nackspärren kan jag dock vara utan.
På sisådär allmän begäran visar jag idag upp Monster mash från Orly. 


Som synes valde jag att inte lägga det ensamt mer än på en nagel, och det gjorde jag för att ni - mina kära läsare - ska kunna se hur det ser ut på egen hand. Lacket består av smått prismatiskt strängglitter och hexglitter som jag upplever som grönprismatiskt. Alltså prismatiskt fast ändå grönt. Typ. Allt simmande i en ytterst svagt färgat grön bas.
Det gröna jag har under på nästan alla naglarna är Green street från H&M. Jag antar att jag inte behöver påpeka vilken nagel som inte har underkläder. Fast om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att det är roligare utan det gröna. Önskar jag hade lagt det på svart.


Underkläderna har ett lager och Monster mash har minst två, på vissa naglar tre lager. Det är lite svårmålat, en aning tjock och glittren vill inte riktigt sprida ut sig jämnt över nageln. Pilla, dutta, dona. Det går ju att lacka med, men jag föredrar lite snällare grejer. Hittills har det ätit upp ett ganska tjock lager Seche vite, mitt förstahandsval till glitterlack. Tror jag slänger på ett lager till senare, monstret är hungrigt.


Om man stoppade ner Mike Wazowski i en mixer och tryckte på startknappen skulle man nog få det här lacket. Tänkte jag och matchade med Monsters Inc.

Betyg 3/5 Kul effektlack men inte riktigt lika mycket omph som jag hade önskat.