fredag 9 november 2012

HoloFredag: Orly, Monster mash

Liten solstrimma på en novemberholofredag. Gillas. Minusgraderna och nackspärren kan jag dock vara utan.
På sisådär allmän begäran visar jag idag upp Monster mash från Orly. 


Som synes valde jag att inte lägga det ensamt mer än på en nagel, och det gjorde jag för att ni - mina kära läsare - ska kunna se hur det ser ut på egen hand. Lacket består av smått prismatiskt strängglitter och hexglitter som jag upplever som grönprismatiskt. Alltså prismatiskt fast ändå grönt. Typ. Allt simmande i en ytterst svagt färgat grön bas.
Det gröna jag har under på nästan alla naglarna är Green street från H&M. Jag antar att jag inte behöver påpeka vilken nagel som inte har underkläder. Fast om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att det är roligare utan det gröna. Önskar jag hade lagt det på svart.


Underkläderna har ett lager och Monster mash har minst två, på vissa naglar tre lager. Det är lite svårmålat, en aning tjock och glittren vill inte riktigt sprida ut sig jämnt över nageln. Pilla, dutta, dona. Det går ju att lacka med, men jag föredrar lite snällare grejer. Hittills har det ätit upp ett ganska tjock lager Seche vite, mitt förstahandsval till glitterlack. Tror jag slänger på ett lager till senare, monstret är hungrigt.


Om man stoppade ner Mike Wazowski i en mixer och tryckte på startknappen skulle man nog få det här lacket. Tänkte jag och matchade med Monsters Inc.

Betyg 3/5 Kul effektlack men inte riktigt lika mycket omph som jag hade önskat.

14 kommentarer:

 1. Visst är det ändå ett fint lack, även om det är pyssligt att lacka med? Jag gillar det verkligen! Jag hade det över svart på halva naglarna, och det blev jättefint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din manikyr var jättefin! Till och med den på naglarna. ;)
   Gillar lampljusblänket på det här också.

   Radera
 2. Det är väldigt snyggt och ser riktigt glittrigt ut. Jag ska beställa det idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör du rätt i. Tror den skulle bli görsnygg över svart.

   Radera
 3. Jag gillar nog filmomslaget bäst! Monsters Inc är helt underbar, men lacket är nog inte min grej riktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju onekligen lite speciellt...

   Radera
 4. Synd att det var så glest med glitter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Ser så packat i flaskan att jag blev riktigt snopen.

   Radera
 5. Det ser häftigt och annorlunda ut!

  SvaraRadera
 6. Namnet är nog lite roligare än lacket i sig, men vilket namn sen. Monster Mash:D

  SvaraRadera
 7. Namnet är BÄST! Köpte det för namnet. :)

  SvaraRadera
 8. Namnet är roligt. Jag har inte provat mitt än men jag hoppas det blir succé. Jag misstänker att det inte blir det dock för så förtjust är jag inte i de lack från Glam Fx som jag provat hittills. Därmed inte sagt att jag ogillar dem heller. Mellanlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köper man ett lack för namnet skull, som jag, så får man kanske vara beredd på att inte vara helnöjd hela tiden. Jag tycker också det var ett mellanlack, men ett roligt sådant. Kanske lite överraskade eftersom det är strängglitter i som jag nog avskyr lite grann har jag kommit fram till.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!