söndag 18 november 2012

Gina Tricot, Sparkling hot

När man har svårt att bestämma sig för vad man ska måla på kan man göra som jag gjorde idag. Man tar ett urval lack och ställer dem på rad och ger varje lack en siffra. Den här gången var det fem olika lack jag inte kunde bestämma mig bland. Sedan ropar man ut över huset: Säg en siffra mellan ett och fem! Den som svarar först har valt lacket. Idag var det älskade maken som ropade fyra och nu sitter jag här med vinröda naglar.


Fjärde lacket i min lilla rad var Sparkling hot från Gina Tricot, som helt enkelt är ett bruntonat vinrött lack med rött skimmer i. Det är faktiskt så pass bruntonat att jag funderar på om jag kanske borde sortera in det i den bruna kategorin snarare än den vinröda. Det är helt klart en typisk höstvampig färg, men jag har ju snyggare i samlingen.


Två lite halvkladdiga lager. Det har bra opacitet och sådär, och formulan är helt okej, men... I det här lacket hittade jag en pensel som helt klart står på prispallen för att vara sämst. Den var nämligen helt vinklad. Alltså inte snedskuren eller så utan liksom böjd. Milt sagt väldigt irriterande. Och besvärligt att måla med.


Att jag envisas med vinrött när jag vet hur svårt jag alltid har att matcha dem. Nåja, här är ett glas i varje fall. Från IKEA. Tror det hette Diod, men jag kan ha fel.

Betyg 3/5

Vinrött i all ära, men imorgon är det faktiskt blå måndag... Som en liten påminnelse...

10 kommentarer:

 1. Nja, jag funderade på att köpa det här för ett tag sen. Nu r jag glad att jag inte gjorde det. Det ser ju fint ut i flaskan men på nagel ser det rätt tråkigt ut.

  SvaraRadera
 2. Hade rätt så kasst ljus så det är aningen roligare på riktigt. Men kanske inte så att jag kan motivera dig (eller någon annan) att springa till Gina och köpa sig ett eget. Finns bättre/snyggare vinröda där ute.

  SvaraRadera
 3. Fint, men inte så speciellt. Och penseln låter ju fruktansvärd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen tjena mittbena vilken pensel! Helt klart något fel på den.

   Radera
 4. Känner igen det där med sneda penslar från min senaste beställning av 100 tomma flaskor... Jag har satt tejp runt allihop i ett försök att få dem att bli raka, om det inte funkar vet jag inte vad jag gör o_O
  Blå måndag ja... den här gången kom jag ihåg det på så sätt att jag tidsinställt ett av Kittys inlägg ^^ Alla medel är tillåtna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla sätt är bra utom de dåliga. :)

   Radera
 5. Jag har också tidsinställt! Blå måndag är roligt! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag vetat hur poppis det skulle bli (efter ett tag) hade jag kanske valt en färg jag gillar mer. Som rött. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!