torsdag 22 november 2012

Depend #136

Vad sägs om ett riktigt trist och tråkigt lack? 
Grejen är ju den att hur mycket jag än älskar alla regnbågens färger så finns det vissa tillfällen när det inte riktigt passar med glitterkaskader, neoner och hjärtstoppssnygga skimmerlack - som när man ska på en begravning. Som jag var idag. (Ingen nära anhörig men en liten tant i samma förening som mig som jag tyckte om.) Då kan man behöva vara lite proper. Eller som jag kallar det - boring.


Och vad passar då bättre än ett av de tristaste lack jag någonsin målat naglarna med? Dependlacket med nummer 136 är ingenting jag skulle ha valt frivilligt, det kom i min första Glossybox. Jag menar, superskirt pärlemoskimrande blekfisrosa är ju knappast upphetsande.


Inget fel på formula och torktid. Dock är det här tre lager och det är VNL och penseldrag och randigt och eländigt och så tråkigt att jag somnar. Zzzzzzz....


Råkar just nu testa en ny hudkräm som kommer i en blekfisrosa burk, lite lätt pärlemoskimrande. Passar ju bra att matcha med.

Betyg 1/5

8 kommentarer:

 1. Oj!!
  Inte så upphetsande nej.......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså... Pärlemofinish är så-å-å-å trååååkigt. Blä.

   Radera
 2. Hehe,proper = boring var en bra översättning;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I det här fallet stämmer det i varje fall.

   Radera
 3. Kanske inte ett så spännande lack i sig, men det såg väldigt passande ut för en begravning eller nått annat där naglarna inte har minsta anledning att sticka ut. Bra val tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utmärkt val. Kan ju inte sitta med neonorangea naglar vid alla tillfällen. Man måste faktiskt kunna visa respekt även om man är galen i färg.

   Radera
 4. Dina bloggposter får mig ofta att skratta o även om det här inlägget handlade om ett tråkigt lack och en begravning så tyckte jag det var roligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Begravningar är ju sällan roliga, men jag försöker ta livet med en nypa humor så blir det trevligare. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!