Sidor

torsdag 8 november 2012

China glaze, Roguish red

Snabbt önskemål från Lacky corner-Helena om att få se Roguish red och jag hör och lyder. Plus att jag var nyfiken själv för när jag packade upp det här undrade jag varför jag hade köpt det. Tomatrött cremelack har man väl liksom sett förut...


Min kamera fick tokspel av det här. Visste inte alls vad det skulle fokusera på. För jo - det är ju tomatrött. Men inte vilken tomatröda som helst, utan det mest lysande du kan tänka dig utan att det för den dels skull innehåller neonpigment. Torkar inte matt med andra ord. Har visserligen Poshé på bilderna, men det har jag nästan alltid så inga nyheter där. Sen anar jag ändå en viss mjölkighet i det här. Antagligen för att passa till mina händer - det ser ju ut som spökhänder!


Sedan är det inte creme heller utan crelly, alltså välpigmenterad jelly. Jag har två lager här och man kan se viss VNL och flammighet, men på det stora hela täcker det väldigt bra. Lätt att lacka med också även om det var och gränsade till att vara rinnigt. Torkade hyfsat snabbt. Jag är dock rädd för att det här kan vara ett sånt där lack som missfärgar naglarna grovt. Hoppas jag har fel.


Och tänka sig att jag har kläder i den här färgen! Inser nu att om det ser ut som att jag har spökhänder när jag bär lacket så måste ju hela jag se ut som ett spöke när jag har på mig den där toppen... Jaja, jag gillar den ändå. Underbart mjuk att yoga i.

Betyg 4/5

Och jo - jag skulle säga att den är jättelik Bikini with a martini från Misa.