Sidor

onsdag 21 november 2012

China glaze, Immortal

Kanske är det kontraproduktivt att mitt under den tristaste november jag kan påminna mig, väljer att lacka naglarna grå. Å andra sidan var det Chilipojken som valde "det tråkigaste lacket i lådan". Fast jag tycker kanske inte att det är så trist faktiskt. 


Immortal kommer från årets Halloween-kollektion Wicked och är alltså en helt vanlig grå med den lilla extra finessen att den har blått skimmer. Jajamensan. Kanske syns bättre om nu klickar upp bilderna. Skimret är nämligen rätt så subtilt och gör snarare att man upplever lacket som gråblått och det är ju inte dumt det heller. Jag tycker faktiskt att det är riktigt snyggt och sofistikerat.


Vid fotograferingen hade det här suttit på en dag eller så, om ni undrar över tip wear. Det är ju det här med att hitta dagsljus att fotografera i... Inte lätt alla dagar. Jag upplevde det som lättlackat och snabbtorkat. Nu har jag kapat av mina naglar rätt så rejält, eftersom båda mina tumnaglar bestämde sig för att få sprickor väldigt långt ner. Då är det snyggare med jämnlånga naglar än åtta "långa" och två stumpar. På plussidan - lättare att skicka sms. Jag har mobil med tangentbord.
Anyhow - jag kan gissa att hade jag haft min vanliga längd så hade jag nog målat med tre lager, men på kortisarna täckte det bra med två.


Stenar är också grå.

Betyg 4/5