onsdag 21 november 2012

China glaze, Immortal

Kanske är det kontraproduktivt att mitt under den tristaste november jag kan påminna mig, väljer att lacka naglarna grå. Å andra sidan var det Chilipojken som valde "det tråkigaste lacket i lådan". Fast jag tycker kanske inte att det är så trist faktiskt. 


Immortal kommer från årets Halloween-kollektion Wicked och är alltså en helt vanlig grå med den lilla extra finessen att den har blått skimmer. Jajamensan. Kanske syns bättre om nu klickar upp bilderna. Skimret är nämligen rätt så subtilt och gör snarare att man upplever lacket som gråblått och det är ju inte dumt det heller. Jag tycker faktiskt att det är riktigt snyggt och sofistikerat.


Vid fotograferingen hade det här suttit på en dag eller så, om ni undrar över tip wear. Det är ju det här med att hitta dagsljus att fotografera i... Inte lätt alla dagar. Jag upplevde det som lättlackat och snabbtorkat. Nu har jag kapat av mina naglar rätt så rejält, eftersom båda mina tumnaglar bestämde sig för att få sprickor väldigt långt ner. Då är det snyggare med jämnlånga naglar än åtta "långa" och två stumpar. På plussidan - lättare att skicka sms. Jag har mobil med tangentbord.
Anyhow - jag kan gissa att hade jag haft min vanliga längd så hade jag nog målat med tre lager, men på kortisarna täckte det bra med två.


Stenar är också grå.

Betyg 4/5

8 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser ganska snyggt ut. Inte världens roligaste, men fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej världsakul är det inte, särskilt inte i november. Men fint. Riktigt fint till och med.

   Radera
 2. Jag tycker namnet är finast. Inte sjutton kan man köpa ett lack för namnets skull..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man visst det. Jisses vad många gånger jag har gjort det. Fast jag är ju lite konstig.... ;)

   Radera
 3. Det ser fint ut och namnet är ju coolt också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar liksom det mesta med det här lacket. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!