Sidor

söndag 11 november 2012

China glaze, Icicle

Ett vinterlack från China glaze, men Icicle kommer inte från årets kollektion utan förra årets. Och nu äntligen fick jag det där silverlacket som The Ten man inte var.
Nu har jag redan busat till den här manikyren med det som imorgon ska bli mitt eget bidrag till Blå Måndag. Jag ville ha silver i botten på det lacket. Hoppas jag har väckt er nyfikenhet och att ni nu kommer ihåg att måla naglarna blå.


Icicle är alltså ett silverlack. Lämnar en lite frostig känsla när man tittar på det. Skimret är på gränsen till att bli grovt alternativt mycket smått glitter.


Jag har två ganska tunna lager här. Hade jag valt att lägga det ensamt hade jag absolut målat ett lager till, men nu fick det bli bra så här. Det var aningens rinnigt och hade inga problem alls att hitta ner i mina nagelband. Hade inte på topplack så jag råkar veta, för en gångs skull, att det torkar rätt så snabbt.


Inga istappar ännu, men is har jag alltid i frysen så jag matchar med ett gäng iskuber som fick hamna här istället för i en drink (säkert ginbaserad). Om jag frös om handen? Självklart. Så där så det gjorde ont. Vad gör man inte för konsten?

Betyg 3,5/5