söndag 11 november 2012

China glaze, Icicle

Ett vinterlack från China glaze, men Icicle kommer inte från årets kollektion utan förra årets. Och nu äntligen fick jag det där silverlacket som The Ten man inte var.
Nu har jag redan busat till den här manikyren med det som imorgon ska bli mitt eget bidrag till Blå Måndag. Jag ville ha silver i botten på det lacket. Hoppas jag har väckt er nyfikenhet och att ni nu kommer ihåg att måla naglarna blå.


Icicle är alltså ett silverlack. Lämnar en lite frostig känsla när man tittar på det. Skimret är på gränsen till att bli grovt alternativt mycket smått glitter.


Jag har två ganska tunna lager här. Hade jag valt att lägga det ensamt hade jag absolut målat ett lager till, men nu fick det bli bra så här. Det var aningens rinnigt och hade inga problem alls att hitta ner i mina nagelband. Hade inte på topplack så jag råkar veta, för en gångs skull, att det torkar rätt så snabbt.


Inga istappar ännu, men is har jag alltid i frysen så jag matchar med ett gäng iskuber som fick hamna här istället för i en drink (säkert ginbaserad). Om jag frös om handen? Självklart. Så där så det gjorde ont. Vad gör man inte för konsten?

Betyg 3,5/5

9 kommentarer:

 1. Nu är jag förberedd för blå måndag! Gjort klart inlägget och tidsinställt det, så ingen glömska kan hindra mig från att vara med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är BRA Cactus! Woop woop! :D

   Radera
 2. 2 lager? Jag letar efter något überpigmenterat silver att testa typ Konad med. Skulle det där funka troru?

  Ditt fel Mrs Data.. nu blev jag sugen på en drink... va troru om en gin-draja sådär på en söndag eftermiddag när man sitter o webbhandlar nagellack?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Depend's silverlakc använder jag till konad, det är fab! Totalt off-topic sådär!

   Radera
  2. Men Honi - inget är väl off topic när det gäller nagellack. ;)
   Är det silver som i glittrigt du söker eller silver som i metall? Jag tyckte kanske att det här var lite väl rinnigt. Inte för att jag stämplar själv, men jag har fått för mig att det ska vara lite tjockare lack till det?

   Gin-draja funkar vilken dag som helst. Drack en senast i onsdags. :)

   Radera
  3. Ja - och så är man lite glömsk då. Skyller på åldern. Om du menade silver som metall så är A Englands Excalibur väldigt täckande. Som ett litet tips sådär.

   Radera
  4. Det tar emot att handla Depend, men jag ska kanske scouta o se om det funkar bra för det är ju inte så dyrt att prova.
   Jag menade silver som i metall.. så next upp blir A-England dårå.

   Det blidde en draja.. och shoppandet gick mkt bättre ;P

   Radera
 3. Riktigt snyggt. Jag äskar den här typen av lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med, och nu har jag äntligen hittat rätt silverfärg också. Jippi!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!