Sidor

måndag 12 november 2012

OPI, Absolutely Alice

Ännu en Blå måndag hos Mrs Data, även om det är söndag när jag skriver det här. Ska nämligen ut på vift med min klass så jag tidsinställer. Bra grej det där, med tidsinställda inlägg.
Eftersom jag inte vet när jag kommer hem för att göra en tjusig länklista är mitt tips som vanligt att ni lämnar en kommentar så att ni hittar varandra och jag hittar er senare. Andra kommentarer är självklart hjärtligt välkomna, man behöver inte vara med på Blå måndag för att tycka något om Alice.


Och när jag säger Alice menar jag alltså Absolutely Alice, lacket jag visar upp idag. Det kommer från en liten kollektion lack inspirerat av Tim Burtons film Alice i Underlandet. Lacket som är inspirerat av huvudpersonen består av klart lack med en myriad av mikroglitter i klarblått men också lite silver som gör det här ungefär hur snyggt som helst.


Anledningen till att jag valde att lägga det här över Icicle från igår är den enkla att penseln i min flaska ser ut som om den har krockat med en långtradare eller något. Ett elände att måla med. För det går att få det här opakt på egen hand, men fyra lager eller så. Här har jag två.
Förutom det där med penseln så är det ett snällt lack att lacka med, det jämnar ut sig fint och glittren sprids ut jämnt och snyggt. Här har jag toppat med ett lager Poshé och det är inte helt och hållet slätt. Vill man ha den där glasliknade ytan rekommenderar jag fler lager.


Eftersom jag äger och har filmen så matchar jag med den. Inte en av Tim Burtons bästa, men är man ett fan så är man. Och det är jag.

Betyg 5/5

Och här kommer länklistan med veckans smurfer:
Cactus har blått från Zoya idag.
Sleepy Elin har piffat till ett lack från H&M så det gnistrar om det!
Nail Laquer Love har ett supervackert Nubar att visa oss.
Våga Vara Vacker visar oss ett fyndat Ztiz.
LeLack har letat fram ett Depend.
Sminkan har smattrat på rejält idag med China glaze, A England och blå favoriter.
Nailtastic får mig att ångra att jag inte köpt ett visst Orly-lack.
Lindas Nailorma frestar mig med Color club.
Även Nail me har Color club dagen till ära.
Nails & needles har ett tjusigt IsaDora att visa oss.