torsdag 4 oktober 2012

Tevez #68

I helgen begav sig älskade maken och de små barnen iväg till stadens klädlågprisbutik för att köpa byxor åt Chilipojken. Har man barn som växer som ogräs är det inte jättekul att lägga för stora slantar på ett par jeans som kommer urväxta om en kvart. Själv satt jag på fik med en av mina BFF. Så ja, jag blev lite orolig när jag fick ett sms om att de hade köpt en present till mig. För jag anade att det skulle vara nagellack och min erfarenhet av billighetslack är inte så god. Det här är vad jag fick.


Tevez med nummer 68 (kul namn eller inte) är ett mellanrosa metalliclack. Eller så är det mellanrosa med silverglitter. Lite i gränslandet där. Rätt så kall i färgen och jag tycker inte riktigt att det passar mig. Om jag hade köpte det själv? Hell to the no.


Formulan var åt det bedrövliga hållet. Skirt som sjuttsingen och krävde tre lager för att nå denna grad av VNL. Dessutom var det sådär segt och ville gärna lyfta från nageln, lite tuggumiaktigt sådär.  Det torkade och härdade på en tid som inte kändes helt okej, och som synes har det krympt på nageln. Bara av att sova. Och lukten ska vi inte tala om... Tycker jag det var värt sina 15 kronor? Nej.


Matchat med ett av Lilla E:s sudd.

Betyg 1/5. Jag skulle vilja tycka om det här bara för att jag har fått det av mina barn och min man. Färgen är kanske okej (på någon annan), men formula, stank och appliceringsproblem drar ner betyget.

4 kommentarer:

 1. Det låter som färgen var det bästa med det och då är det ändå rosa ^^
  Det är nackdelen med att vara nagellacksnörd: det är extremt sällan nån oinvigd ger en nagellack som present som man faktiskt hade köpt själv (om man inte önskat sig ett specifikt lack såklart)

  SvaraRadera
 2. Stackars de vilken otacksam mamma/fru de har. ;)

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om lacket, det var ingen favorit hos mig, men det var ju gulligt av dem att försöka. Det är aldrig någon som köper lack åt mig, men så tycker nog de flesta jag känner att man inte behöver mer än 350 lack. De förstår mig inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska man ge ett gullighetsbetyg blir det helt klart 5/5. Och jag har den där turen att min familj tycker jag kan få hållas. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!