Sidor

söndag 21 oktober 2012

Nailart Sunday: Tv-spel

När Lela utannonserade veckans nailart-tema i måndags - tv-spel -  så visste jag direkt att jag skulle vara med, och jag visste ungefär lika omedelbart vad jag ville måla för motiv. 

Jag är själv inget jättefan av tv-spel och det var först när älskade maken kom med i bilden som jag första gången satte mig med en kontroll i näven. Och mitt allra första spelade spel var Super Mario till Nintendo 64. Fast det ska erkännas, jag har aldrig tagit alla stjärnorna och jag har inte spöat Bowser. I det här spelet. I Super Mario Galaxy har han däremot åkt på däng så det visslade om det!


Bob-omb, 1-up svamp, Marios mössa och en stjärna. Allt gjort med nagellack och tandpetare för jag har fortfarande inte skaffat mig några riktiga penslar eller dotting-tools.


Roligast att göra var helt klart svampen, och hade jag vetat hur kul det var hade hela näven blivit svampar. Det finns ju röda svampar också, som gör Mario stor. Men nu blev det som det blev. Kanske lite kladdigt men jag hade kul i varje fall.


Dessutom ville jag väldigt gärna få med en tri-force från det som är mitt absoluta favoritspel, Zelda, Ocarina of time. Jag har spelat igenom hela spelet säkert 6 gånger, senaste gången nu i våras. Windwaker är en annan  favorit som jag spelat igenom med en dåres envishet. Ni som spelat det vet vad jag menar med fotogalleriet. Jag har fyllt det. Det tog ett tag.


Sen blev kanske min tri-force inte så ren och snygg, men det struntar vi i.


Och på begäran. Älskade maken ville absolut att jag skulle matcha med en kontroll till en 8 bitars Nintendo, och jag gör som jag är ombedd. Han samlar...