fredag 19 oktober 2012

HoloFredag: piCture pOlish, Kryptonite

Holofredag med ytterst få och dåliga bilder. För vädret är kasst och jag var hänvisad till badrumslampan. Tack för det...


Skogsgröna jellylacket Kryptonite, fullsmockat med smått prismatiskt glitter, fick bli det första lacket från piCture pOlish jag testade. Lättlackat, torkar snabbt och kräver inte alltför mycket överlack. Ett flödigt lager för en glaslik yta. Tre lager av lacket för att få det opakt, och tyvärr drunknar ganska mycket av hologlittret i basen, vilket gör att det ser mer grönglittrigt ut än hologlittrigt. Synd på så rara ärter, men fint ändå.


Det var då själva! Jag lovar och svär att mössan är lika grön som lacket. Och glittrig. Jo då, mammor vill också ha bling.

Betyg 4/5

14 kommentarer:

 1. Läckert. Det här köpte jag också men har inte hunnit fota mina än. Tråkigt att vädret är så grått. Man vill liksom inte slösa på de fina holosarna men vad gör man inte när det är holofredag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst borde skitväder vara förbjudet på fredagar! Jag målade på mitt i går kväll och hoppades på solglimtar idag, men nähä då...

   Radera
 2. Det ser fint ut. Och matchningen var bra...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fastän att mössan ser grå ut? Lovar att den inte är det på riktigt. :)

   Radera
 3. Svar
  1. Det är ju det. Mycket nöjd med mitt köp. :)

   Radera
 4. Fint! Jag har varit lite sugen på det här, men blev faktiskt lite mindre sugen när du skrev att hologlittret drunknade lite. Jag misstänkte lite att det kunde vara det. Men det är ju en väldigt vacker färg ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är jättevacker men som sagt en aning trist att glittret inte kommer till sin rätt.

   Radera
 5. Wow, det ser fantastiskt ut! Otroligt härlig grön nyans. .-)

  SvaraRadera
 6. Hologlitter eller inte så gillar jag det jag ser:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du gör - det är ju grönt! :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!