Sidor

fredag 26 oktober 2012

HoloFredag: piCture pOlish, Attitude

Det är tur att Skimmerskuggan är frikostig med tolkningarna till holofredag. För Attitude är inte (heller) holografiskt utan innehåller prismatiskt glitter. Små flagor till och med, råkar jag veta eftersom jag tittat på det med lupp. Jojomensan.


Basfärgen är en mörkt blålila crelly med överslag åt krämhållet, och i detta simmar alltså massor av små glitterflagor. Tyvärr är det så att en del av glittret drunknar i basfärgen och blir mer lila/rosa än prismatiskt, men jag tycker det är fint ändå.


Det täcker rätt så bra och jag har bara använt två lager av lacket på bilderna. Är man petig och generös och inte har alltför långa naglar kan man säkert komma undan med bara ett lager, men jag kör gärna med lite tunnare lager som jag bygger upp. På tal om upp så kan i gärna klicka upp bilderna för att se glittret bättre. Jag hade tur som hittade lite sol idag.
Tyvärr upplevde jag det som lite rinnigt och svårlackat. Det ville gärna ner i nagelbanden. Däremot torkar det fort och är inte så hungrigt på överlack. Ett lager topplack räcker gott och väl.


Lila handtvål med doft av plommon. Josåatte...

Betyg 3/5