fredag 26 oktober 2012

HoloFredag: piCture pOlish, Attitude

Det är tur att Skimmerskuggan är frikostig med tolkningarna till holofredag. För Attitude är inte (heller) holografiskt utan innehåller prismatiskt glitter. Små flagor till och med, råkar jag veta eftersom jag tittat på det med lupp. Jojomensan.


Basfärgen är en mörkt blålila crelly med överslag åt krämhållet, och i detta simmar alltså massor av små glitterflagor. Tyvärr är det så att en del av glittret drunknar i basfärgen och blir mer lila/rosa än prismatiskt, men jag tycker det är fint ändå.


Det täcker rätt så bra och jag har bara använt två lager av lacket på bilderna. Är man petig och generös och inte har alltför långa naglar kan man säkert komma undan med bara ett lager, men jag kör gärna med lite tunnare lager som jag bygger upp. På tal om upp så kan i gärna klicka upp bilderna för att se glittret bättre. Jag hade tur som hittade lite sol idag.
Tyvärr upplevde jag det som lite rinnigt och svårlackat. Det ville gärna ner i nagelbanden. Däremot torkar det fort och är inte så hungrigt på överlack. Ett lager topplack räcker gott och väl.


Lila handtvål med doft av plommon. Josåatte...

Betyg 3/5

8 kommentarer:

 1. "äkta" holo eller ej, himla fint ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar det i varje fall. :)

   Radera
 2. Det är ju trevligt... men jag brukar alltid bli så besviken på dylika lack för att det inte är mer holo. Det är som att ge mig en halv seg råtta och sen får jag inget mer godis, då kan det lika gärna vara över huvud taget :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste ju att det inte var holo utan prismatiskt glitter så besvikelsen för mig låg i att glittret drunknar i basen lite väl mycket. Trist... Men ändå lite fint.

   Radera
 3. Jag tycker att det är fint. Jag gillar färgen och glittret är som en liten extra bonus...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har en väldigt fin basfärg faktiskt. Och så gillar jag lite lagom med glitter sådär.

   Radera
 4. Lite galax-känsla på det, inte så dumt:) Skulle nog kunna tänka mig en egen flaska faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Galaxer i mina braxer! ;) Men jodå, jag förstår vad du menar.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!