Sidor

onsdag 10 oktober 2012

Ciaté, Mistress

Just nu har jag väldigt ömma känslor för röda lack. Egentligen är kanske inte det så himla konstigt eftersom jag brukar säga att rött är min favoritfärg, men samtidigt är jag dålig på att lacka med rött mellan varven. 
Men när det var dags att ge sig i kast med den senaste leveransen från Nailmail så var det inte svårt alls att välja. Självklart blev det Mistress.


Mistress är helt enkelt ett klarrött lack i den där finishen som är som en mix av en kräm och en jelly. Har den något särskilt namn? Borde den ha. Skulle vilja kalla det här för ett riktigt jullrött lack. Hade jag haft någon tomte framme att matcha med hade det varit det ni fått se idag.
Det är ju ingen unik färg på något sätt, men snygg. Dock - hade jag vetat i förväg hur likt det var Nox Twiligts Red velvet hade jag hoppat över det här.


Jag var inte helt kompis med penseln den här gången. Upplevde att den spretade ut lite för mycket vilket gjorde att massor av lack hamnade i nagelbanden. Eftersom det har de där jellykvalitéerna är det inte helt lätt att få det opakt. Jag har tre lager på bilderna men upplever ändå viss VNL. Just nu har jag ganska korta naglar så jag gissar att någon med längre naglar säkert skulle behövt ytterligare något lager lack. Det torkar hyfsat snabbt dock, i varje fall om det får hjälp av Poshé.


Inte för att det är samma röda, här ser man tydligt de orangea dragen i lacket, men en ros är en ros är en ros. Och en röd ros passar väl en Mistress? Just den här lånade jag dock av Stora J som fick den av sin farfar förra veckan.

Betyg 3/5