Sidor

lördag 20 oktober 2012

China glaze, Swanky silk

Josåatte... Jag glömde sladden till min dator i skolan häromdagen. Hade jag inte gjort det hade ni fått se det här lacket lite tidigare. När jag bar det. 

Jag köpte tre lack från Lustre chrome-kollektionen och Swanky silk var det jag var mest nyfiken på. Och sedan började jag läsa på olika bloggar om hur fult och osmickrande det var. Ni vet det där om smaken som är som baken? Här kommer en som gillar det. Inte älskar, men gillar. Sådär medelmycket.


Swanky silk är ett guldbeige lack som skiftar över i en kall rosalila nyans. Tyvärr ville inte det rosa riktigt fastna på bild, men det är tydliga flashar mest hela tiden. Jag kan förstå att vissa tycker det ser smutsigt ut, men jag tycker mest att det var intressant och lite roligt - kanske passar det min hudton bättre, vad vet jag. Inte det snyggaste lacket i samlingen, men helt klart unikt i min Helmer.


 Tre tunna lager av det här lättlackade och snabbtorkade lacket. Om ni på bilden ovan tycker er se rosa skiftningar så är det jag som hade på mig en korallrosa t-shirt den dagen. Det är blankt alltså. Penseldrag blir det, men inte så att de stör så vidare värst.


Svårmatchad liten rackare. Sedan hade det u varit kul om man hade sett mönstret ordentligt på den handduk jag till sist valde. Beige med en liten rosa vågad rand på. Ni får tro mig helt enkelt.

Betyg 3/5