lördag 20 oktober 2012

China glaze, Swanky silk

Josåatte... Jag glömde sladden till min dator i skolan häromdagen. Hade jag inte gjort det hade ni fått se det här lacket lite tidigare. När jag bar det. 

Jag köpte tre lack från Lustre chrome-kollektionen och Swanky silk var det jag var mest nyfiken på. Och sedan började jag läsa på olika bloggar om hur fult och osmickrande det var. Ni vet det där om smaken som är som baken? Här kommer en som gillar det. Inte älskar, men gillar. Sådär medelmycket.


Swanky silk är ett guldbeige lack som skiftar över i en kall rosalila nyans. Tyvärr ville inte det rosa riktigt fastna på bild, men det är tydliga flashar mest hela tiden. Jag kan förstå att vissa tycker det ser smutsigt ut, men jag tycker mest att det var intressant och lite roligt - kanske passar det min hudton bättre, vad vet jag. Inte det snyggaste lacket i samlingen, men helt klart unikt i min Helmer.


 Tre tunna lager av det här lättlackade och snabbtorkade lacket. Om ni på bilden ovan tycker er se rosa skiftningar så är det jag som hade på mig en korallrosa t-shirt den dagen. Det är blankt alltså. Penseldrag blir det, men inte så att de stör så vidare värst.


Svårmatchad liten rackare. Sedan hade det u varit kul om man hade sett mönstret ordentligt på den handduk jag till sist valde. Beige med en liten rosa vågad rand på. Ni får tro mig helt enkelt.

Betyg 3/5

4 kommentarer:

 1. Jag gillar det också. Det är ju lite tråkigt men absolut inte fult!

  SvaraRadera
 2. Jo precis - lite småtrist men någorlunda snygg.

  SvaraRadera
 3. På mig blev det väldigt gult i många vinklar. det var okej, det gillade jag. Sen blev det obehaglig gammal urblekt nylonstrumpebeige i andra vinklar. En sån där blank historia som är rosahudfärgad och som tjejer hade 1992 under jeansshorts.

  SvaraRadera
 4. På mig passade färgen inte alls, men om man passar i det är det ett riktigt spännande lack, udda färgkombination :)
  Det där med att kläderna speglar sig i lacken känner jag igen, det gäller att ha en tröja på sig i den färgen som är svår att fånga med duokroma lack, då kan man fuska fram den ^^

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!