Sidor

lördag 13 oktober 2012

China glaze, Ray-diant

Det här hade jag planerat att jag skulle bloggat om redan igår. Men när batteriet i kameran tar slut mitt i fotograferingen så var det bara att vänta in att en ny dag skulle gry med nytt dagsljus att fotografera i. Väldigt gråtrist dagsljus i och för sig, men man tager vad man får. 


Ray-diant från China glaze är som en clownspya light på naglarna. Inte fullt så kaskadig som andra multiglittriga lack, men ändå så pass brokig att det hela tiden händer grejer. Jag blir inte riktigt klok på vad det är för bottenfärg på det här, det lilla glittret är som ett grönskiftande guld men ibland tycker jag det ser silvergrått ut också. Just de gyllene tonerna fick jag inte fram på mina bilder, men de finns där.
Förutom det småttiga grundglittret finns det något större runt glitter i alla regnbågens färger.Jag ser rött, orange, rosa, blått, grönt, silver och guld. Med reservation för att jag missat någon färg. Allt simmar i en klar bas men det är tätt packat med glittret.


Väldigt lättmålat och flyter ut fint på nageln. Man behöver inte dutta för att få ut glittret jämnt på nageln utan det lägger sig så fint så. Jag har tre lager på de här bilderna, mest av allt för att jag vet att kameran brukar kunna se igenom allt glitter och visa nageln hur opakt man än tycker att det är. Jag var egentligen nöjd efter två lager, och som synes är det ju så tätt att det det är opakt. Inte illa pinkat!


Det är tur att man har pysselgalna barn som glömmer burkar med paljetter i vardagsrummet. Utmärkt att matcha glitterlack med.

Betyg 3/5
Fast älskade maken rynkade med näsan åt det.