lördag 13 oktober 2012

China glaze, Ray-diant

Det här hade jag planerat att jag skulle bloggat om redan igår. Men när batteriet i kameran tar slut mitt i fotograferingen så var det bara att vänta in att en ny dag skulle gry med nytt dagsljus att fotografera i. Väldigt gråtrist dagsljus i och för sig, men man tager vad man får. 


Ray-diant från China glaze är som en clownspya light på naglarna. Inte fullt så kaskadig som andra multiglittriga lack, men ändå så pass brokig att det hela tiden händer grejer. Jag blir inte riktigt klok på vad det är för bottenfärg på det här, det lilla glittret är som ett grönskiftande guld men ibland tycker jag det ser silvergrått ut också. Just de gyllene tonerna fick jag inte fram på mina bilder, men de finns där.
Förutom det småttiga grundglittret finns det något större runt glitter i alla regnbågens färger.Jag ser rött, orange, rosa, blått, grönt, silver och guld. Med reservation för att jag missat någon färg. Allt simmar i en klar bas men det är tätt packat med glittret.


Väldigt lättmålat och flyter ut fint på nageln. Man behöver inte dutta för att få ut glittret jämnt på nageln utan det lägger sig så fint så. Jag har tre lager på de här bilderna, mest av allt för att jag vet att kameran brukar kunna se igenom allt glitter och visa nageln hur opakt man än tycker att det är. Jag var egentligen nöjd efter två lager, och som synes är det ju så tätt att det det är opakt. Inte illa pinkat!


Det är tur att man har pysselgalna barn som glömmer burkar med paljetter i vardagsrummet. Utmärkt att matcha glitterlack med.

Betyg 3/5
Fast älskade maken rynkade med näsan åt det.

14 kommentarer:

 1. Jag visar också glitter idag. Ditt är finare. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glitter kan ju verkligen vara antingen hit eller miss. Och jag gillar det här mer än vad jag trodde. Har varit så trött på glitter ett tag.

   Radera
 2. Det är inte omöjligt att jag kommer att skaffa detta. Väldigt fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade tänkt hoppa den här kollektionen helt och hållet tills Sminkan visade det här. :)

   Radera
 3. Jag gillar det här lacket! Visst är det trevligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket trevligt. Ibland är det bra att bli inlockad i "fördärvet". :D

   Radera
 4. Jag har tänkt hoppa hela kollektionen helt. Det känns bara som om de städade upp glittret som hamnat på golvet från Eye Candy kollektionen och beslutade sig för att slänga ner det i denna kollektionen, för att bli av med det liksom.
  Eller som om någon nyst ut flerfärgat glitter över lacken vid tillverkning. Jag vet inte. Det känns inte rätt bara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade ungefär samma tankar om det, samt att jag egentligen är så förbankat trött på glitterlack överhuvudtaget. Jag är ganska glad att jag gjorde ett undantag med det här dock. Fast jag känner inga behov av fler lack från kollektionen direkt.

   Radera
 5. Svar
  1. Är man på rätt humör är ju glitter outstanding. Själv är jag dock sällan på det humöret numera. :)

   Radera
 6. Jag gjorde misstaget att försöka använda detta som ett layeringlack ovanpå annat, gick inge vidare;) Men jag gillar lacket, tycker det är lagom häftigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att det inte funkade att göra en layering med eftersom det är så tätt packat. Och så är jag glad att du redan testat så jag slipper. ;)

   Radera
 7. Urfint! Detta med urladdade kamerabatterier är ett gissel. Man borde ha dubbla, ett i laddaren och ett i kameran :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle ju förenkla betydligt, men så smart är sällan jag. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!