tisdag 2 oktober 2012

China glaze, Pure torture

Kalla mig gärna lättroad men jag har jätteroligt åt det här namnet. Puré Tor-Ture. Jag tror att jag är tröttare än vad jag inser...


Om vi ska vara lite allvarligare så är Pure torture ett rödorange jellylack. Varken mer eller mindre. Jag älskar den här typen av färg, men det är ju ingen hemlighet. Om ni undrar varför min lillfingernagel ser så skitig ut så beror det på att den är det. Jag hjälpte Stora J färga håret svart häromdagen, och de medföljande florstunna plasthandskarna kanske inte skyddade så värst bra. Det gick hål på dem. Jag har fått bort färgen från huden i varje fall, men under nageln sitter det kvar.


Eftersom det är en jelly är det lite skirt, men i det här fallet så gillade jag det. Jag nöjde mig alltså med två lager lack och väljer att leva med VNL och flammighet. Inte för att jag tycker det är flammigt, men VNL har jag ju.
Tyvärr var lacket lite rinnigare än önskvärt och jag fick lite mer i nagelbanden än vad jag ville ha. Ingenting alls i nagelbanden är ju det optimala, så det blir ett litet minus i marginalen där.


Ungefär dalahästrött.

Betyg 3/5

6 kommentarer:

 1. Vilken klockren matchning!

  SvaraRadera
 2. Tjusigt! Jag älskar ju jellysar så det här kan jag tänka mig att skaffa.

  SvaraRadera
 3. Snyggt :) har lite svårt för orangea lack men på dig ser det ju förträffligt ut.

  SvaraRadera
 4. På mig hade en sån orangeröd nyans verkligen varit tortyr ^^

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!