Sidor

måndag 22 oktober 2012

OPI, Yoga-ta get this blue

Jag är inte bara nagellacksnörd - jag är yogalärare också. Så när jag hittade ett lack med namnet Yoga-ta get this blue så var jag "tvungen" att införliva det i samlingen. Att det är superdupersnyggt räknar jag som en bonus i det här fallet.


Mörkt blått med aningens ljusare blått skimmer. Vackert som en sammetslen natt. Lacket kommer från OPIs India-kollektion som kom för några år sedan. Någon annan än jag vet säkert vilket år... Det här är det enda lacket från den kollektionen jag har. Hittills...


Två lättmålade lager. Jag gillar inte breda penslar, men om man bara är lite försiktig så går det även med de jättepenslarna vissa märken, bland annat OPI, envisas med att pula ner i sina flaskor. Kanske att jag tycker det var aningen rinnigt, men en sådan här skönhet förlåter jag det mesta.


Och när vi nu har ett yoga-lack så passar det väl utmärkt att matcha det med den här lilla pinen (jo det är ett ord) med bild av Shiva. Shiva är en hinduistisk gud som symboliserar förstörelse och krig, men också fruktbarhet och meditation.

Betyg 5/5

Jag har redan hittat en och annan smurf, men om jag missat någon meddelas det som vanligt bland kommentarerna och givetvis får man skriva i kommentarerna även om man inte är med på Blå Måndag. Jag gillar kommentarer.

Nadia på Cake of joy lyser upp med lite stjärnor på China glaze
Cactus har även hon ett vackert China glaze på tassarna
Pamsan på Claws in colour har också China glaze
LeLack kör med OPI fast med Bond-tema
Linda har duttat glitter från Nabi på lite Gina Tricot
Sminkan smurfar till det med Nubar
Lacky corner ställer upp med Zoya
Nails & needles bjuder på lite IsaDora
Kerstin på Skimmerskuggan visar upp ett lack från Depends senaste kollektion
Lite Essie från Vanish varnish
Maggie's Mani Mansion visar upp blått från OPI