Sidor

måndag 1 oktober 2012

IsaDora, Silk road

Jag vet. Skitsent. Har precis kommit hem och ätit kvällsmat. Har haft en milt sagt stressig dag. 
Note to self: Förbered vissa inlägg i fortsättningen.


Men nu kör vi veckans Blå mådag och mitt eget bidrag den här veckan blir vad som måste vara stjärnan i IsaDoras Jewels of the Orient-kollektion, glitterblå Silk road. Ett midnattsblått lack med glitterpartiklar främst i ljusare blått och guld. Jag tycker mig även kunna se att det skiftar över i både grått och lila i vissa ljus. Ett lack med många bottnar, helt klart.


Det är även aningens skirt. Jag har tre lager lack här och jag kände faktiskt att det var ett för många. Det borde ha varit opakt på två lager, men nej. I övrigt gick appliceringen bra (fast hade inte penseln varit ladugårdsväggsbred hade det varit lättare) och lacket torkade fort. Jag hann dock sätta ett hack i det innan jag fotograferade men det är sånt som händer. Tydligen.


Matchar med den bok jag just nu läser och har svårt att släppa ifrån mig. Idag har jag inte hunnit läsa ett enda ord dock. Kan man ta en sjukdag för att läsa ut en bok? Ingen bra idé va?
Nåväl, boken är den första av tre, för alla skriver minst trilogier numera, och heter "Alla själars natt" och är skriven av Deborah Harkness. Gillar man övernaturligheter som häxor, vampyrer och demoner och förbjuden kärlek så kan den vara läsvärd. Annars går det bra att skippa den.

Betyg 4/5

Vilka smurfer har vi? Jag ska se om jag hittar er och länka. Missa jag er så hojta till i kommentarerna.

Smurfer jag hittat hittills:
Sminkan med indielacket Girly bits (innan nagelolyckan)
Skimmerskuggan med IsaDora och ett blått öga
Cactus med ett "stulet" Kiko