Sidor

måndag 15 oktober 2012

China glaze, Aqua baby

För det första - förlåt för torra, fnasiga och allmänt vidriga nagelband. De är hårt eftersatta och jag ska genast skärpa mig och bli snällare mot händer och nagelband. Jag skäms.


Däremot är jag glad över att jag äntligen visar upp Aqua baby som är ett av mina blå favoritlack. Det sitter ganska ofta på tårna, men nu var det dags för fingrarna igen. Ett mellanblått krämlack med en lätt anstrykning till teal. Dassigt gråvädersljus ger lacket en helt annan ton än vad solljus gör. Men för mig är det här först och främst ett blått lack. Jag förknippar det med sommar av någon anledning.


Tyvärr är formulan kanske inte den roligaste i hela världen. Det är lite väl lättflytande och hamnar gärna på ställen man inte vill ha det. Det är även ganska så omöjligt att måla tunna lager med så det här är tre lite halvflödiga lager. Är man petig och noggrann kan man kanske klara sig på två.


Fotkräm är fina grejer det. Brukar få fotmassage av världens bästa älskade make med den fotkräm jag för tillfället har handlat. Just nu testar jag Elws fotkräm soch den är sådär. Har testat både väre och bättre. Men den matchar lacket i varje fall.

Betyg 4/5 Kräver bättre formula för toppbetyg. Faktiskt.

Smurfer anmäler sig lämpligast i kommentatorsfältet. Och andra kommentarer är självklart väldigt välkomna.

Dagens smurfer:
Nailtastic med Kiko
Sminkan och egenfrankade Highway Star
Vanish varnish sportar lite IsaDora
precis som Skimmerskuggan
och sist men inte minst Maggie's Mani Mansion med ett China glaze.