torsdag 13 september 2012

Titta vad brevbäraren kom med!

Jag har nakna naglar! Känns så fel! Känner mig naken, rädd och exposed - eller hur var det nu hon uttryckte det, Maria Montazami? Förstår hennes känsla. Anledningen till att naglarna varit nakna är att vi idag i skolan  spelat upp en liten scen, som vi jobbat med i ett par veckor. Skulle vara sagotant och jag tyckte inte hon skulle ha nagellack

För att uppväga denna nakenhet tänkte jag istället visa vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem från skolan igår. Ett trevligt litet paket från Nailsupplies.us. Nio lack får man plats med i en flat rate box så jag beställde det. Det nionde lacket var dock ett överlack, så det struntar jag i att visa.


Vi börjar med China glaze, tycker jag. Tre lack från Lustre Chrome kunde jag inte låta bli. Från början ville jag ha alla sex, men det gick över som synes. Kände dock att Deviantly daring, Unpredictable och Swanky silk var måsten i min samling. Och efter att ha sett swatcher på Ray-diant från deras Prismatic-kollektion (som jag hade tänkt hoppa över helt och hållet - jo tjena) så hittade den ner i kundkorgen också. Sedan är det ju det här med min förkärlek till röda lack. Kunde i slutändan inte heller låta bli Adventure red-y från On safari. Väldans tjusig. Sitter nog snart på mina tår har jag en känsla av.


Det blev några Orly också. Höst på flaska i form av Flicker och Smolder från höstkollektionen Fired upp. Från vinterkollektionen Naughty or nice lyckades jag nöja mig med rosa Miss Conduct - som innehåller prismatiskt glitter. Gissa vad holofredagen imorgon kommer bjuda på? Just det.

Vilken bok det är lacken står på? "Liseys berättelse" av Stephen King. Bör vara utläst nästa söndag då bokcirkeln ska diskutera den. Tur att jag har kompledigt imorgon - typ.

12 kommentarer:

 1. Paket är alltid kul! Både ens egna och andras :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar paket! Vissa saker växer man nog aldrig ifrån. :)

   Radera
 2. Vilket underbart paket! Så många fina! Jag är extra nyfiken på Miss Conduct, ser fram emot av din recesion av den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade hoppats på Monster mash, men det var slut. :( Men jag känner att övriga lack uppvägde det ändå. :)

   Radera
 3. Vad många fina lack! Jag fick också lack idag! 13 nya! Ska fota och visa i helgen. För mörkt nu när jag kom hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Spännande! Som sagts här ovan - paket är alltid kul! :)

   Radera
 4. Vilka tjusiga färger du valt ut! Jag har också ett paket eller två på väg hem till mig :)

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder! Ser ut som att det var många godingar du fick hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådär så man får lite svårt att bestämma sig. Kärt besvär. :)

   Radera
 6. Älskar paket, både mina egna och andras:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Paket kan vara det bästa som finns. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!