Sidor

fredag 28 september 2012

Nya fina nagellack och en grön sörja

Sådär ja! Nu är jag hemma igen efter mina dagar i huvudstaden. Med mig hem har jag två jättesvullna fötter, tre blånaglar på fötterna (måste skaffa nya promenadskor), massor av intryck och bara tre ynka nagellack. Från IsaDora dessutom. 
Inget überspännande alls av något märke jag inte kan hitta i lilla Örebro. IsaDora alltså... Kanske inte de mest upphetsande lacken, men fina. Det var ta 3 betala för 2 på alla nagellack inne på Cubus så jag slog till på tre från Jewels of the Orient-kollektionen. Självklart har jag inte tagit något kort på dem (för varför tänka på sådana saker) men ni har säkert sett dem förr vid det här laget: Silk road, Oasis och Orient Express flyttar nu ner i otestade lådan.

Jag hade dessutom fått paket från Nailmail under min frånvaro. Jag pratade med älskade maken i telefon när Lilla E bad att få öppna paketet. Kändes då inte helt bra när hon började yla i bakgrunden om att det var "nagellack på bordet". Paketet hade luktat mysko, enligt maken, och en krossad flaska i försändelsen gör ju det - luktar lite illa. Detta ledde till att även övriga flaskor var kladdiga och nu har förlorat sina etiketter. Flaskorna är alltså inte gröntonade på riktigt, utan det är Mojito på dem. Fan också. 


De jag fick hem i helt skick var Twilight (ja, jag köpte det för namnet - frågor på det?), Silhouette, The Glossip och Mistress.


Och så här ser en krossad flaska Mojito ut. Snygg färg. Hade hellre haft den på naglarna dock.

PS. Jag hoppas på lite sol idag, så att det blir lite holofredag här. Rätt så mulet dock, så det finns risk för att det inte blir något holo för mig idag.