söndag 9 september 2012

Nämen!

Gissa om jag blev förvånad igår när jag hittade de här på min Ica Maxi. Jag trodde de skulle släppas först i månadsskiftet. Fast kanske betyder september/oktober som släppdatum att man släpper några lite då och då under september och oktober? Jag såg ju absolut inte alla 19 lacken som tillhör höstkollektionen, men betydligt fler än dessa fyra.


De som fick följa med mig hem den här gången var:

 • 334 som är en off-white historia med laxrosa glitter i, kanske även lite silver/holo. Udda fågel som antingen kan vara hur snygg som helst eller hur ful som helst. Spännande!
 • 325 ser ut att vara en duokrom i mörkt grönt och blått. Blir antagligen en petrol på naglarna, men även här finns potential till glada överraskningar.
 • 328 slet Lilla E ner från hyllan och mulade ner i handen på mig. Skir syrlig gul med vad jag hoppas är hologlitter. Kan vara silver också.
 • 306, apelsingult skimmerlack. Erkänner att jag trodde det skulle vara mer orange, men det är lite trivsamt soligt.
Det fanns fler där som jag hade kunnat tänka mig att plocka på mig, men jag ska suga på karamellen till nästa vecka och fundera på vilka fler jag vill ha - om några alls.

6 kommentarer:

 1. Kul att du hittade dom redan. Jag får ge mig ut på span!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jädrar vad förvånad jag blev! Nästan sådär så jag fick lite andnöd och undrade om de hade gjort något misstag och ställt fram dem för tidigt. I så fall hann jag norpa åt mig de jag var allra mest sugen på i varje fall.

   Radera
 2. tror det till hoger ar det jag haller pa att mala naglarna med just nu, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör du rätt i. Gult piggar alltid upp. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!