Sidor

fredag 14 september 2012

HoloFredag: Orly, Miss Conduct

Holofredag igen. Ett helt år har denna Skimmerskuggans uppfinning funnits vid det här laget och jag vet att vi är många ivriga anhängare därute bland lackångorna. Hololack sparas med fördel till fredagar och den stundande helgen. Och en begivenhet som firar sin ettårsdag skall såklart firas rejält med ett bidrag och ett tillbakablickande inlägg som kommer någon gång under helgen. 


Som dagens bidrag valde jag nyanlända Miss Conduct från Orlys vinterkollektion Naughty or nice. Ett magentafärgat lack med holodamm, eller mörkrosa om man struntar i nyanserna. Hur som helst är det galet vackert. Tyvärr var det regnigt och eländigt när jag fotograferade (solen skiner nu men orka ta om bilderna) så hologlittret kommer inte riktigt till sin rätt på mina bilder. Varenda liten prick på mina bilder har alltså kapacitet att spraka i hela regnbågen. Det är faktiskt ganska så fantastiskt.


Formulan var kanon. Två snabba lager, normal torktid. Det torkade lite åt det matta hållet och med Seche Vite uppepå kommer hologlittren ännu mer till sin rätt. Och det kan kanske vara så att jag börjar lära mig hantera den sju mil långa sladderpenseln som Orly envisas med, för  jag hade liksom inga större problem med den idag. Självklart har jag spillt lite i nagelbanden, men det brukar jag ju göra när jag lackar så det är ju inget nytt.


Matchat och klart! Det här som jag vilar handen på är faktiskt en av Lilla E:s jackor. Den är helt fantastiskt gosig och jag önskar att den vore min. Förutom storleken då, för jag misstänker att den inte riktigt skulle passa mig...

Betyg 5/5