Sidor

fredag 28 september 2012

HoloFredag: Hits Speciallità, Glitter forte

Hittade en eller annan solglimt, så det blev holofredag för mig. Eller prismafredag kanske skulle vara ärligare i mitt fall.


För om man ska vara riktigt petig så är ju inte det här holografiskt utan prismatiskt. Och guldglittrigt. Väldigt tjusigt ihop om jag får tycka det. Och det får jag ju!
Däremot undrar jag lite stillsamt vad det är för satans idiotpensel man använt här. Den är så satans bred att den knappast får plats i flaskan ens! Jag får liksom lirka ner den i öppningen igen. När man börjar längta efter IsaDoras pensel, då är det illa. Man kan väl lugnt påstå att jag hade problem med lillfingernaglarna... Fick måla med "fel" ledd på penseln. Dessutom var den fluffig utan dess like och bredde ut sig rejält när man använde den, vilket man gör när man målar naglarna. På tummen var den lagom bred. Jag får plats med 3 lillfingernaglar på en tumnagel (jo jag kollade).


I övrigt har jag här två lager Glitter forte. Ser glesare ut än vad jag upplever att det är på riktigt, men så är det ju med glitterlack. Torkar fort. Glittren ligger i en klar bas och lämpar sig som layering, främst då över ett matchande lack eftersom det är rätt så tätt med glitter i basen.


Och en ur-fokus-bild för att de är så himla bra på att visa primatiskt glitter.


Guldkedja. Eller axelbandet till en liten handväska jag har.

Betyg 3/5