Sidor

onsdag 12 september 2012

Gina Tricot, Expresso

God morgon! Här sitter jag med frukosten nylandad i magen och manar på de små barnen så att de kommer iväg till skolan och dagens aktivitet - Skoljoggen. Som de jublar! Eller inte. 
Tänkte att det var en bra idé att kanske visa vad jag har på naglarna just nu. Eftersom det åkte på redan igår morse så är det ganska slitet just nu, men det får sitta på en dag till. Man kan kanske inte tro att det skulle slita så hårt på nagellack att gå en teaterpedagogutbildning, men det gör det tydligen. Sällan eller aldrig en manikyr håller mer än en dag.


Men igår och idag bär jag alltså Expresso från Gina Tricot. Ett riktigt vackert höstlack. Färgen får mig att tänka på kopparmynt, lövhögar, bärnsten och karamelliserat socker. Det ligger ett subilt skimmer i det ton-i-ton som ger lacket ett extra djup. Jag tycker det är jättevackert!


Två lager lack som jag toppade med överlack. Det torkar snabbt även utan, men jag gillar den där extra glansen som Seche Vite bjuder på. När jag såg lacket i flaskan trodde jag att det skulle vara mer metallisk finish på det och visa upp penselmärken en masse, men så blev det inte alls. Det var väldigt lättlackat och på det stora hela en trevlig lackupplevelse.

Med blixt
Matchar med en detalj från en ljuslampett vi ärvt från älskade makens farfar.

Betyg 4/5