Sidor

onsdag 26 september 2012

Depend #334

Tidsinställt arkivinlägg idag med. Det här bar jag förra helgen och kunde på två dagar inte bestämma mig för vad jag tyckte om det. Milt uttryckt så är det ett udda lack och rent generellt så gillar jag udda lack.


334 kommer från årets höstkollektion och är ett krämvitt jellyesque-lack med glitter i laxrosa och silver. Eller glitter kanske är synd att säga för det glittrar ju inte - mer färgstänk kanske. Jag hade hoppats på att de silvriga stänken skulle vara holografiska, men det är de inte. Faktum är att de knappast syntes alls.
På mina bilder ser det ganska kallt ut, men jag upplevde det som varmare i tonen. Lite åt smält vaniljglass med strössel i.


Formulan var åt det sega hållet och jag hade ganska så stora problem att lacka med det. Det lägger sig gärna i vallar och har ett visst tuggummibeteende när man lackar över fler lager. Jag tror det är tre lager av det här lacket, minnet sviker mig så det kan ha varit bara två. Jag hade viss VNL men inte så att jag tyckte det var alltför besvärande. Torktiden var inte helt okej, det höll sig sådär segt ett bra tag. Dessutom överraskade det mig med att vara hungrigt och det mumsade glatt i sig två generösa lager överlack och hade säkert velat ha ett tredje till dessert, men det fick det inte. Sedan överraskade det mig igen när jag skulle ta av det, med att vara skitjobbigt att få av. Så där besvärligt brukar det inte vara när glittret är så småttigt. Jag skulle rekommendera foliemetoden.


Gissa nu om jag gillar vitlök... Den här kokboken/kylskåpsmagneten fick jag i present från en av mina BFF när hon var hemma och hälsade på under den perioden hon bodde i Skottland. Himla söt.

Betyg 2,5/5 Gillar man udda lack är det ett måste i samlingen, annars kan man nog hoppa över det.