söndag 2 september 2012

A England, Iseult

Känns som en hel evighet sedan jag bar ett lack som inte hamnar i blågröna skalan. Så idag blev det rosa! Älskade maken fick välja. Hans kommentar när det väl var på?
"Hm... Det var ju rätt... blekt..." Med bekymmersamt rynkade ögonbryn.


Och det är det ju verkligen. Blekt och mjukt ljusrosa med diskret men vackert skimmer i. Absolut den nyans som gärna kallas babyrosa. Jag har sett übervackra swatchar på det här ute i cyberrymden så när A England hade sin £5 kampanj på The mythicals-lacken  så slog jag till (på alla jag inte redan hade faktiskt). Men det är ju en väldigt mesig färg, det kan jag inte sticka under stol med. Ändå finner jag den på något underligt sätt rätt så trevligt och snygg. Lite mysig på något sätt, som en mjuk kofta eller pläd att svepa in sig i.


Appliceringen var däremot inte riktigt lika rolig. Det är bra skirt det här och sådär pastelligt besvärligt att lacka med. Randigt och eländigt även med de fyra lager jag har på bilderna. Första lagret var i princip osynligt så jag smackade på rätt så flödigt med lack i de övriga lagren, men lyckades alltså inte få det helt täckande. Inte för att jag ser/har VNL men jag upplever att det är ojämnt och att det förkommer kala fläckar. Det var rätt så lättlackat dock, så det kan kanske uppväga en del. Sen blir det ju som det blir med många och ganska tjocka lager - segtorkat.


Matchar med min pashminasjal. Den är ombrerad i olika rosa nyanser och vissa delar av sjalen matchar som synes Iseult perfekt. Jag sa ju det! Mjukt och gosigt.

Betyg 3/5 Överraskar mig själv med det betyget. Trodde kanske inte att det skulle nå så högt.

8 kommentarer:

 1. I nageldjungeln framstår lack som detta lätt som lite tråkigt, men i verkliga livet r det ju verkligen himla snyggt tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Det finns lack som är så mycket mer spännande att man ibland glömmer det vackra i det enkla.

   Radera
 2. Ibland är det skönt med en vilsam färg också. Det är därför jag har en hel flock med krämlack i nudenyanser. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja, ibland är behovet av att vila ögonen stort. Det är då man plockar fram de klassiskt vackermjuka lacken.

   Radera
 3. Ja men inte dumt alls ju ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är ju inte det. Surprise!

   Radera
 4. Håller med dig om att det ser trevligt ut! Ibland är man ju faktiskt sugen på något vilsamt och klassiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om jag VAR så sugen direkt, men jag BLEV. Ibland är det inte helt fel att någon annan väljer lack åt en. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!