Sidor

lördag 1 september 2012

A England, Holy grail

Ett snabbt litet inlägg innan jag ger mig ut på festligheter. Idag firar jag min mammas och pappas guldbröllopsdag. 50 år - det är inte illa det.


Och när det är guldbröllop så målar man guldnaglar så klart.  Väldigt gult guld kan man kanske tycka, påminner lite om senap faktiskt. Men jag gillar det. Trodde det kanske skulle skära sig mot mig med jag tycker det passar min hudton riktigt bra. Lite lagom glittrigt också, så det blir inte så där väldigt iögonenfallande. Diskret men ändå inte, på ett ungefär.


Målade det här igår kväll i kasst ljus och valde därför att lägga på tre lager för säkerhets skull. Idag lackade jag samma lack på Lilla E och märkte att två lager hade varit tillräckligt. Kanske att det djupnar en aning färgmässigt med fler lager, men det är ingen nödvändighet för opaciteten.


Ett lack som heter Holy grail matchas med filmen med samma namn, så klart. Älskar den här filmen passionerat. Allt utom slutet som är skitdåligt. Fram till dess den ena repliken roligare än den andra. Droppa gärna din favoritreplik i kommentatorsfältet.

Betyg 4/5

"We are no longer the knights who say ni. We are the knights who say ekke ekke ekke ekke ptanga ziiiiiiiiiiiiing ni!"