Sidor

tisdag 21 augusti 2012

Zoya, Robyn

Jo jag vet, jag sa att jag skulle visa Cactus Spectrum-kollektion så snart som jag bara kunde. Det är bara det att jag vill göra dem helt rättvisa och för det vill jag ha sol. Och här har det varit molntäcke tjockt som jag vet inte vad i två dagar nu. När man läser om värmerekord i Skåne känns det lite orättvist att man drar på sig tjocktröja, det gör det.

Vi kör kräm idag, så blir det holo för hela slanten sedan. Okej?


Efter mycket vånda (för jag har mycket snyggt jag vill visa upp) föll valet för dagen på ljusblå krämlacket Robyn från Zoya. En väldigt vilsam och vacker blå som jag i vissa ljus kan tycka ser lite turkost ut. Men det är det inte. Det är blått. Som en högsommarhimmel.


Jag målade på tre lager för att få det helt slätt, hade någon liten strimma på någon nagel efter det andra lagret, men om man är lite noggrannare så räcker det nog med två lager. Det tredje gjorde inget extar för färgen utan var bara till för att jämna ut. Inga appliceringsproblem alls. Och så anser jag att ungefär alla som tillverkar penslar till nagellack ska ta ett studiebesök hos dem som gör penslarna till Zoyas flaskor. Bästa!


Lacket heter Robyn och jag råkar ha "Bodytalk pt 3" i cd-hyllan. Med blå bård.

Betyg 4/5