Sidor

måndag 13 augusti 2012

Nyanlänt

Just nu har jag ena handen målad med Cactus kommande Spectrum-kollektion om 5 lack. Det är ett trevligt uppdrag att vara testperson kan jag meddela, ni som hinner haffa ett eller flera av de här lacken kommer inte bli besvikna. Jag har lovat henne att inte visa bilder eller skriva för mycket om lacken innan hon är redo att släppa dem till försäljning, men jag kan väl säga så här - hubba hubba!

Jag planerar dock att lacka om senare i eftermiddag, kanske till någon av de här som rasade ner i brevlådan i tordags. Jag passade på att köpa de resterande lacken från A Englands The Mythicals-kollektion när de såldes för 5 pund stycket i någon kampanj Adina hade. Jag hade egentligen inget behov av ytterligare ett svart cremelack (Camelot), men kunde inte låta bli att skaffa full kollektion. Faktiskt är det så att jag nu inser att jag bara saknar ett enda lack från A England överhuvudtaget, nämligen det blå Order of the Garter som kom tillsammans med hololacken, men som inte var holo. Tror jag kanske ska göra något åt det, så att jag har samtliga A England i Helmern.


De som kom i brevlådan är: Avalon, Holy Grail, Camelot, Iseult och Elaine. Ska bara bestämma mig för vilket jag ska börja med.